Ida Nordqvist

hej

Publicerad 2011-11-29 23:03:03 i Allmänt,

skrev massa saker. allt försvann. Jag blev sur så nu går jag och lägger mig.

Buss

Publicerad 2011-11-29 16:11:51 i Allmänt,

Sitter på bussen påväg till Skövde:) ska träffa älsklings bästisen där och även min sötnospojke :) vi ska fika ihop med han och hans kompisar , mysigt. Imorgon blir det engelska läsning igen. Fy:( får se hur det blir i morgon då om det även då blir rörigt .. Jag har fått jobb med, som jag kanske redan har skrivit? Men nu har jag fått i ca 3 veckor istället. Visst, jag är super glad men det är så typiskt när jag precis nu ska börja läsa engelska och att jag nu måste skjuta upp det ett litet tag..som jag känner att egentligen är det viktigare :/ så känner mig lite kluven för jobb är ju ändå jobb.. Men det är ju förskollärare jag vill läsa till och då behöver jag ju den förbaskade engelskan ! Ja puss på er iallafall .

Ååh

Publicerad 2011-11-28 16:22:12 i Allmänt,

Åh härligt nu gick det äntligen att lägga ut bilder. Idag har jag då pluggat engelska. Kändes rörigt, o organiserat, vart var lärarna?, men det gick! Man får väl ge det en chans:) Är jätte glad med för jag har fått jobb på fritids 2 veckor i december :D jaa, äntligen händer set något bra! Visst, typiskt att jag ska få det nu när jag första dagen ska börja läsa! Men det är väl så, allt eller inget! Imorgon ska jag träffa Julia :). Fan, nu fick det inte ladda upp bild igen!!:@ jaja..

Hejj

Publicerad 2011-11-27 20:51:02 i Allmänt,

Ätit hela dagen känns det som, men mat är gott;) ätit massa smörgåstårta hos Martins farmor idag :) annars har vi inte gjort så mycket. Igår var det 20 års fest. Det var roligt och trevligt att träffa alla:)! Har problem med att lägga ut bilder med:( går varken på datan längre och oftast inte på mobilen heller.. Vet inte vad som har hänt:( Imorgon börjar jag att läsa engelska ,lite nervös faktiskt :o men det blir nog bra.!

Godmorgon

Publicerad 2011-11-26 09:45:06 i Allmänt,

Hej! Vaknade för en stund sen och ville gå upp. Men Martin ligger å snarkar bredvid och var inte alls sugen på det! Jag får väl gå upp ändå å duscha och börja greja lite, vi ska ju faktiskt ner till stan snart och gå på julmarknad :) vad är det för väder ute? Inte regn va?:( ikv blir det 20års fest?:)

Fredagen

Publicerad 2011-11-25 11:03:51 i Allmänt,

Godmorgon alla härliga prickar ! Gick även upp idag vid halv 8 för att vara så söt och köra syster till skolan, fast är ganska skönt faktiskt att gå upp runt 8. Får sån ångest när klockan börjar ticka på och jag fortfarande ligger i sängen när klockan börjar närma sig 10.. Nu har jag precis sminkar klart mig, bytt kläder 7 gånger för jag inte trivdes i som andra valen och målat mina naglar röda! Ska strax sätta mig i bilen och åka till Sofia en stund:) efter det ska jag hem och julpynta och slå in lite julklappar! Tjingeling.

torsdag

Publicerad 2011-11-24 16:18:45 i Allmänt,

goddagens! Gick upp astidigt ( halv 8 tycker jag är tidigt) och körde moa till skolan. Kom hem, käka frulle, och storstädade! fybubblan vad duktigt jag har varit idag. Dammat, damsugit, slängt småskit som inte gör någon nytt, städat toan, rensat lite i garderoben och organiserat! hehehe.. Sedan färgade jag håret. fanns billig hårfärg på ullared som jag köpte och prövade. veeeerryveryy mörkhårig. Nästan svart, fast ändå inte :)! fast är lite sugen på att vara svarthårig ibland faktiskt.. Annars idag har jag inte gjort så mycket alls. I morgon ska jag åka och hälsa på min kusin Sofia och barnen :) Ska bli mysigt! Sen på kvällen kommer farmor och björn hit på lite fika å sen vid 7 får jag åka ner till stan och hämta martin på stationen. Moa ska stå i staden på julmarknaden på lördag förmiddag och sälja kakor med sin klass. Synd att det inte är någon snö bara.. :( Får verkligen ingen julkänsla då :( Och dom traditionella raketerna som jag har längtat efter( hihi, tönt jag vet) skulle ju tydligen heller inte vara på lördag för det var tydligen så innihelsicke dyrt.. jaja.. Det blir 20 års fest på lördag iallafall i skövde för sebastian :D ska bli riktigt roligt kommer nog en del från klassen med hoppas jag!?? Det var allt för mig just nu :) Juste. En snubbe från miroi smsa mig nyss och sa att jag ska börja läsa engelska på måndag. Gud, blev lite nervös helt plötsligt. Jag kommer vara så ensam och mobbad, de känns som om jag ska börja i en ny klass :o fy, jag vill inte ha någon annan klass än den jag hade :( <3 Fast klass å klass.. det blir det ju inte riktigt men ändå. Jaja, ska kämpa som tusan nu iallafall så att jag klarar den snart så att jag kan söka in som förskollärare till hösten 2012. puss och kramen

Hej

Publicerad 2011-11-23 23:21:32 i Allmänt,

Godkväll. Ligger i min säng och ska sova nu. Idag åkte Martin hem körde han till Skövde i eftermiddags för skulle ändå träffa Julia där:) vi pratade, gick i affärer, pratade mera och hade bästismysigt:) i morgon blir det stor städning i mitt rum och på toaletten! Fy .. Men sånt som måste göras. På fredag ska vi julpynta:) åh det är så mysigt känner verkligen för lite julstämmning, nu väntar jag bara på att snön ska komma! Tycker det är jätte fint och mysigt med snö!:) Godnatten nu ska Ida sova! :)

Helt slut

Publicerad 2011-11-22 21:58:06 i Allmänt,

Hej på er! Varit en mycket rolig dag idag. Varit på Ullared och handlat roliga fina saker!:) både lite julklappar och grejer till mig själv! Efter Ullared åkte vi till Göteborg och kikade. Köpte mig en jacka där eftersom det inte fanns några snygga jackor inne på gekås och dyra var dom med! Fasen mellan 600 till över 1000 spänn! Inte okej, och det ska vara ett billigt ställe?! Jo men visst hittade jag väldigt billiga grejer också men.. :) vi åt på ett skabbigt litet snabbmat ställe i Göteborg och pizzabagarn titta konstigt på mig när jag ville ha strips på pizzan.. Att det nästan bara är Mariestad som har det asså? Stackars andra städer!.. Nu ska vi sova och i morgon åker min sötnos hem igen:( nattinatti

Lussebulle

Publicerad 2011-11-21 18:58:04 i Allmänt,

Godkväll:) idag har jag och Martin varit hos mormor och krattat löv. Sedan skulle vi åka och simma med Moa men när vi kom dit var det ju självklart stängt på måndagar :( bara att åka hem igen. Moa fick sina jultidningar idag med hon blev mycket glad för hon fick som premium en zte blade mobil. Riktigt nice, men dock inte lika flashig som min älsklingsfån<3;) Imorgon blir det äventyr på hög nivå! Mot ullareeeeed!!!! Med martin, Amanda och Albin. Åker klockan 6 på morgon så det blir lägga sig tidigt :) nu ska vi göra ägg mackor!

Seg dag

Publicerad 2011-11-20 16:47:06 i Allmänt,

Hej! Igår blev det en jätte lyckad kväll:) började kvällen hos Amanda med god mat och dryck. Vi skrattade, spelade, rökte vattenpipa och sjöng till musik! Sedan drog vi till Carro där det sedan kom massa trevligt folk:) och inte nog med det så drog vi sedan till statt men där sög det! Tyckte det var riktigt tråkigt så jag var bara där en stund innan jag hämtade Martin hos albin och sedan cyklade vi hem. .. Sov nästan till 12 idag, var riktigt skönt! Annars har det varit en seg dag.. Men skön dag . Blir att kika film sen och äta tacopaj:) lägger ut lite bilder från igår nu tänkte jag:) om ni inte ser den nya designen tryck fn5. Puss kram

Fredag

Publicerad 2011-11-18 22:39:22 i Allmänt,

Hej. Underbara Kristina har gjort om min design på bloggen. Blev super nöjd!! Dock ser jag den inte än på datan men på mobilen gjorde jag det:). Känns verkligen inte som fredag idag tycker det känns som en onsdag eller nått.. Är kanske för det var så sjukt längesen jag var hemma en fredag kväll med bara min familj och ingen annan. Kommer inte ens ihåg sist det var? Flera månader sen tror jag faktiskt . Men det har varit en mysig dag, bakade lussebullar med mammsen:) dom blev goda men fula;) nu ikväll har jag tittat på idol men orkade inte vänta på att se vem som åkte ut utan gick ner till min säng.. Ska iväg i morgon kl 10 och träna på Friskis! Godnatt Godnatt

godmooorgon =)

Publicerad 2011-11-18 08:27:26 i Allmänt,

jädrar vad jag uppdaterar! Duktig tjejjsing :D Hade ställt klockan på halv 8 idag för att jag skulle köra moa till skolan. Går upp ska åka iväg och ska ta fram bilnycken men den är inte där den ska vara.. Får lite halv panik för tror att det är jag som hade den sist och har nu slarvat bort den.. 10 min kvar innan Moa börjar.. Hon får gå över och åka med grannen.. Smsar pappa om han tar nycken till jobbet. Får ett svar: nä, den ligger i min jackficka.. KUL gått upp astidigt för ingenting.. Aja, det är bra att vara uppe i tid också :) Precis ätit lite frulle. Asgod yoghurt kan ta kort på den ;) Ska strax hoppa in i duschen så får vi se sen vad dagen har att erbjuda =)

Sängen

Publicerad 2011-11-17 22:38:10 i Allmänt,

Godkväll. Det där med att blogga från mobilen går ju aldeles utmärkt :) ligger nu i sängen och är jätte trött. Ska strax sova. I morgon är det Fredag skönt! Ska inte göra något alls i morgon! Bara vara hemma och mysa med familjen och äta god mat på kvällen och kika på idol. På lördag kommer min älskling hit igen. Mysigt! Då blir det äventyr och party och gos :). Sov så gott alla söta.

Testing!

Publicerad 2011-11-17 20:06:31 i Allmänt,

Jag köpte min älskade leksak idag<3 happpyy:D mys dag med Julia! Nu blir det Bingolotto! Utan lott dock menmen puss på er !

puss

Publicerad 2011-11-16 19:13:26 i Allmänt,

Hej sötnosisar. Julia tjata så på att jag ska bogga så bäst att jag gör de då;)

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv och facebook var 5 minut för att se om de har hänt nått nytt.. haha Har inget liv:)  OCH jag är sur.... Känner mig som en liten 5åring som jätte gärna vill ha en dyr leksak att leka med, men inte får den av mamma och pappa...Precis så känner jag fast det handlar om Iphone.. Helt onödigt, helt bortkastade pengar, inget jobb har jag.. men ändå ett sånt himla sug till att ha den..

Jaja.. I morgon ska jag träffa min bästis :D (Som jag träffar aldeless för sällan :(.. ) Men det ska bli super mysigt och trevligt. känner mig alltid så glad när jag är med henne! :)<3 Får se vad vi hittar på. Ska ses i skövde iallafall vid middagstid :)

Nu blir det kika på halv 8 hos mig och sedan på mitt älsklingsprogram bonde söker fru :D !

puss å nyp i skinkan



knasboll

Publicerad 2011-11-10 13:14:04 i Allmänt,

Heeeeeej alla söta!


Idag på förmiddagen följde jag med mormor och handlade mat till henne. Och sedan fick jag cykla ner till Arbetsförmedlingen för att gå på möte.
Jag ska läsa in min engelska B nu. Så jag ska börja på MIROI heter det så ska dit på måndag och prata med en snubbe och få en liten rundvisning. Äntligen kommer det att komma in några stackars kronor på det lilla tomma bankkortet. Hehe..


Idag fick jag för mig att klippa lugg helt så där bara huxflux så jag gjorde det ! ;)


Kommer säkert att ångra mig typ imorgon att jag gjorde det för hade faktiskt sparat ut min lugg ett tag men jaja :D ! Tycker om att vara impulsiv :) Som igår tillexempel. Jag och Julia satt och fikade på brödboden då vi helt plötsligt Julia sa: Jag ska köpa en ny mobil typ snart någon gång. Jag: jaha... Ska vi åka till skövde å göra de nu eller ? :D Julia: Jaa :D.. Och guuud vad jag är avundsjuk på hennes snygga nya Iphone! Ska med köpa de någon gång.... ;)



Det var allt för mig för stunden.. PussKram!

Hej

Publicerad 2011-11-08 17:31:38 i Allmänt,

Denna vecka hitills har rent ut sagt sugit..

Är så jävla trött på att bara vara hemma och inte göra ett skit medans alla andra jobbar och har saker för sig!
fyfan vad hemskt det är ska ni veta. När man söker och söker och letar och letar jobb men får aldrig någon napp..
klart som fan att det kanske lätt går ut över nära och kära när man tillslut tappar lusten liksom.. och jag är ledsen för det. Näe, denna vecka har varit hemsk och jag hoppas så innerligt att det vänder snart. Jag hatar att gå runt och inte ha någon aning om vad som kommer att hända och vad som inte kommer att hända.. Jag är livrädd.

och snälla att lämna varandra nu går inte.. jag skulle verkligen inte klara av det.
<3


Nu fick ni höra på lite klagomål men det får man ibland faktiskt!

Jag har blivit hon som jag inte ville vara. Jag vet att det kanske känns som om jag sviker ibland.. ja, jag vet det men om allt hade varit okej hade det nog varit anorlunda. Det är bara det jag väntar på. Att allt ska bli bra så jag kan bli någon annan.














godmorgon

Publicerad 2011-11-04 08:22:09 i Allmänt,

Hejhej! vaknade för ungefär en timma sen när martin åkte iväg till jobbet och efter det kunde jag inte somna om :(

Idag är jag då i Tidaholm. Kom hit igår eftermiddag och ska vara här i helgen.
Idag så vet jag inte riktigt än vad som händer. Vi kanske skulle träffa några kompisar ikväll och ta nån cider eller så..  I  morgon ska vi på hockey! haha hockey.. Har typ aldrig varit på hockey, bara när jag var mindre och gick dit med mina kompisar,men det var ju knappast för att kolla på matcherna.. ;) fanns intressantare saker och kika på då! haha.=) Iallafall.. Är i Jönkping i morgon då så får väl se hur det blir!

Nu blir det frulle och att göra iordning sig lite. Ha de super. puss från mig



1 år och 3 månader = 15 månader

Publicerad 2011-11-01 10:49:51 i Allmänt,

Det är våran dag idag. och det firar vi med att skicka sms till varandra med nästan 8 mil imellan.
Men jag är glad ändå.  Är ju inte direkt mycket att fira tycker jag. är mer när det kanske är ett år, eller ett och ett halft år och 2 år osv osv..

Idag är jag hemma med Moa som har höstlov. wow.. HÖSTLOV. tänk när jag hade höstlov.. Nu är man aldrig mer nått lov. sorgligt.. Vi ska ialafall åka till mormor sedan och rensa ur det lilla som är kvar i gamla huset

Och i eftermiddag ska jag ta bilen och åka till Töreboda och hämta hem käre pappsen som har varit i Usa i nästan en vecka nu. ska bli skönt och få hem den gamle gubbstrutten nu ;)

I morgon blir det äventyr med bästisen min JULIA!    Mot Örebro och gå och mysa i alla affärer :) <3

puss på er.


Om

Min profilbild

Things will change, Life goes on.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela