Ida Nordqvist

regnar regnar och regnaar

Publicerad 2011-10-18 15:08:33 i Allmänt,

Hej på er! hur står det till?:)

Med mig är det bara bra! Har fortfarande inte blivit bättre på att blogga..

Igår så var jag och pappa i skara och köpte en ny bil :D  jätte söt liten röd bil! eller ja, liten å liten det är en lång bil :) ( alla bilar som är sedan, det stavas så va? kallar jag långa! )   en riktig liten snyggging.

Nu håller jag på å packar förfullt. Ska till Martin ikväll och sedan tidigt tidigt på torsdag morgon tar vi bilen och drar oss ner till Tyskland och bor på hotell i några dagar :D ! Ska bli super mysigt! Vi åker då med Anton och Emelie också. Det kommer bli super. Där ska det shoppas så de står härliga till :D !

puss och kram från mej!

tisdag

Publicerad 2011-10-04 18:36:48 i Allmänt,

mätt som en fetko. Käkat kålpudding. jovars, de slank ner det med!
Snodde Martins bil i morses och åkte hem till mariestad igen. ( okej, jag snodde den inte, jag frågade fint å gulligt om jag fick låna den)

I söndags var vi och badade i skövde med Anton å Emelie, mycket trevligt och roligt!

Annars i helgen har det inte hänt något speciellt i lilla tidaholm..
sökte lite jobb där igår igen, gick väl pissdåligt typ..
MEN , jag ska på info på måndag om att vara kontaktperson. DET behövde dom tydligen ha, så det är ju alltid något iallafall :) 

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske träffa min saknade bästis julia en stund på kvällen. Hoppashoppas <3 Men på dagen är jag själv hemma medans dom andra jobbar eller går i skolan. Kanske ska roa mig med att färga håret?

På torsdag åker jag ner till martin igen för att jag ska börja dansa :D har anmält mig och ska bärja på Dansverkstán heter det. Ska dansa MTV-style.  Fråga mig inte vad det är, för det vet jag knappt själv;) Så hoppas på att det blir bra! :)

Det var allt för mig nu. Ha de så bra. Pusspuss
saknar mitt långa fina hår så hiiiimla mycket :'(((

Om

Min profilbild

Things will change, Life goes on.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela