Ida Nordqvist

julkänslor var är ni?

Publicerad 2012-12-14 09:59:42 i Allmänt,

Hej på er. Hoppas det är fint. Med mig är det bara bra, Gick upp för en stund sen och nu tänkte jag hoppa in i duschen för att sedan gå iväg och handla lite taco grejer som vi ska ha ikväll och även lite gosaker att ha i bilen i morgon för då åker vi till göteborg och går på liseberg och sussar sedan på hotell,, myys =)
 
Har jobbat hela veckan ,14:30 till 21..  Vart jätte segt men idag är det äntligen fredag så de känns inte riktigt lika jobbigt att åka iväg sedan.   
Var tydligen lucia igår med, lyckost dom som fick kolla på luciatåg och äta massa fika och lyssna på julmusik. För mig var det en helt vanlig skrutten dag.  Kunde inte gå på moas lucia för jobbade :/ Och julkänslorna, var är dom?? har inga. verkligen Inga!. Det är jätte tråkigt.. har varken bakat pepparkakor, lussebullar, godis eller något.. Har lixom inte hunnit? har bara vart kaos i min hjärna de senaste med bara massa jobbiga saker, uschusch
 
Ne lite possitiva här nu va =)  Vad händer på nyår?  Själv har har inte tänkt så mycket på det, men känner att det är dax att börja planera för det snart!
 
Nu kilar jag iväg PUSS KRAM OCH KÄRLEK .

Om

Min profilbild

Things will change, Life goes on.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela