Ida Nordqvist

blask

Publicerad 2012-11-27 15:18:23 i Allmänt,

Hej på er. Vilket äckligt väder det är idag, regn med lite snö i. usch! Kan väl snöa ordentligt om det ska snöa så det lägger sig på backen och blir fint =)
 
 
Idag annars har jag inte gjort något, åkte hem från Martin imorses och har suttit mest vid datan och degat. Funderar på om jag ska åka och köpa hårfärg och blondera håret lite ;) men får se om jag orkar..
I morgon ska jag till PEC och fortsätta utbildningen och se om jag får jobb där sen! Hoppashoppas! Så att jag kan skaffa mej en lägenhet. Helst i Tidaholm då, men då får jag ju pendla och det tyckte inte mamma om ..Får kika upp det där med busskort!
Det blir en lugn vecka annars. Längtar till helgen ! Då blir det kalas för Martins systers barn och sedan till Tibro på kvällen på förfest med dem flesta mupparna från estet! mys! <3
 
 
PUSS

Den mörker tid nu kommer

Publicerad 2012-11-14 15:47:16 i Allmänt,

Hej på er. Hoppas det är bra ?:) Med mig är det fint. Varit en seg dag idag och har inte kommit på något att göra mer än att packa upp massa saker, lägga ner grytor, tallrikar, bunkar i lådor. Jag och Julia var nämligen i Karlstad igår och tömde en stor del av lägenheten. Kvällen blir lugn. Känns som om klockan är kväll fast den bara är 20 i 4. Blir mörkt så himla fort och jag blir så slö och trött av detta. Hoppas de kommer snö snart som piggar upp tillvaron lite (; En sak till som hände igår. Jag har fått jobb ! Telefonförsäljare i Mariestad. Visst, kanske inte det mest fashion jobbet men ser ändå fram emot det och hoppas så innerligt att det ska gå bra och att jag kommer trivas, börjar på Tisdag :) PusS på eR.

längesen

Publicerad 2012-11-08 18:17:00 i Allmänt,

Hej på er. Det var inte igår jag skrev här. Har hunnit hända så mycket så jag vet inte vart jag ska börja. Har både hunnit flytta och flytta hem igen.
För att ta det väldigt kort nu. Flyttade till Karlstad för att läsa till förskollärare. Hade ingen motivation alls. kämpade för att försöka hitta den, men den kom aldrig, tyckte bara allt var svårt, jobbigt mina inlämningsuppgifter fick jag underkänt på. Förstår att jag fick det eftersom jag inte hade läst en ändå kurslitteratur.. Men jag kände att bara jag fixar den första terminen så kan jag hoppa av sen då behöver jag iallafall inte läsa om den om jag bestämmer mig för att börja läsa igen..
Började min VFU i måndags, hoppades fortfarande på att hitta den där motivationen och nyfikenheten,, men ikke då.. Idag åkte jag till min praktikplats och sa" vet du vad? jag vill nog inte bli förskollärare" :) Och det var en sån lättnad att få säga det som jag så länge har haft inom mig som bara nog egentligen ville komma ut.. Det tråkiga nu är att nu står jag där igen på ruta 1. Men det fixar sig, det måste det göra på något sätt och jag har inte tappat hoppet! En dag kommer nog även jag komma på vad det är jag vill göra med mitt liv ;) PUSS <3

Om

Min profilbild

Things will change, Life goes on.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela