Ida Nordqvist

Jo

Publicerad 2012-03-21 19:38:19 i Allmänt,

Det skulle bli ensamt genom gator, ensamt som få. Ser sorgsen grå asfalt vi har nästan förlorat oss två. Jag hade hela världen, jag hade allting. Men jag har tappat allt på färden, nu har jag ingenting.

Fredaaaag

Publicerad 2012-03-16 14:06:51 i Allmänt,

Hej alla söta ! Sitter hemma i Martins hus heeeelt själv. Ingen är hemma och jag går runt och strosar. Har sminkat mig och valt kläder tills i kväll! :) tror jag... ;) Om 2 timmar ska jag ta en buss till Hjo för att sedan där byta buss till tibro :) det vankas festligheter ikväll ! Förfesta hos bästis och sedan ut i Skövde :) hoppas på en lyckad kväll! Det är jag Julia Hanna och Kristina som ska gå ut. Men Hanna är vår chaufför :) nu vill jag bara att klockan ska gå för det här börjar bli långtråkigt ! Puss på er ! .v

Solsken

Publicerad 2012-03-13 16:26:12 i Allmänt,

Hej . Det är fint väder ute och jag har knappt varit utanför dörren :/ städat och äntligen gjort klart i mitt rum :) finfint ! Sen har jag pysslat med annat tex blekt håret , Tihi :) har inget roligt att skriva idag. Kommer inte hända mycket mer idag heller tyvärr. I morgon händer det dock lite mer. Ska först till um och få mer p pills. Sen ska jag träffa någon och prata och planera om praktiken efter det träffa Amanda en sväng och sen till Skövde på eftermiddagen och träffa bästis :) full rulle i morgon .. Ops vad hände med mitt hår ;)

7/3

Publicerad 2012-03-07 11:05:31 i Allmänt,

Hej på er . Är hemma från jobbet idag med.. Sov ganska dåligt i natt och har fått mer hosta och snor i näsborrarna . Hihi .. Fräscht ! Men dock ingen feber idag , så hoppas den håller sig borta nu :) är lite rastlös. Har varit nere och lämnat in psykologi boken , för har ju hoppat av den kursen för vill praktisera på dagis ist när jag har jobbat klart .. Idag blir det lugnt . Kolla på Moas soaré ikväll och göra klart nere i mitt rum . börja packa lite också :) kommer ha mina knallrosa termobyxer med en vit jacka och min rosa mössa i skidbacken På lördag , jag kommer synas :D ! Nu ska jag fortsätta med att sitta still och låta mina ny målade naglar torka ;)

Neeeej

Publicerad 2012-03-06 10:13:40 i Allmänt,

Det är inte sant ... Jag har blivit sjuk :( kände igår på jobbet att jag gick runt och frös och när jag kom hem blev det inte bättre. Febern började smyga sig på så jag tog en Ipren och somnade sen i min säng. Idag trodde jag att jag var bättre men är osäker nu.. Hostig och frusen och orkar inte göra något än att ligga i soffan :( och Moa som har sin soaré i skolan i morgon när hon ska dansa och vi som ska åka till Karlstad om 2 dagar och åka skidor. Men jag ska med !! Om det är så att jag får gå på piller! Och mina två sista dagar på jobbet med .. Dom behöver jag ju! Hoppas att jag kan gå dit i morgon ändå eftersom det är min sista dag då. På typ bara 3 veckor men ;) för sen ska jag vara där en vecka till i slutet av mars. Får fortsätta kolla på något skit som går på tv och vila i soffan. Har en ny soffa förresten :) mycket snygg och stilig och skön! Puss på er

Hallå

Publicerad 2012-03-05 10:46:27 i Allmänt,

Tjosan. Var ett tag sen ja !:) i helgen var jag hos Martin men han och hans familj har blivit sjuka så det blev en mycket lugn helg.. För lugn nästan för jag har fått jätte ont i nacken för att vi bara har suttit/legat i soffan typ.. Men men. Jag vet ju att man inte orkar göra så mycket när man är sjuk. Nu får jag bara hoppas på att jag inte kommer få influensan .. Är ju ganska stor risk eftersom jag har varit hos dom hela helgen som alla har varit jätte sjuka.. Jag får ta fram stålkvinnan i mig och bekämpa sjukbacillerna !! Ska jobba nu denna sista vecka . Fast bara till onsdag för sen på torsdag ska jag och Martin till karlstad och hälsa på hans broder med flickvän också ska vi upp till hovfjället och åka skidor med dom en dag :) ska bli riktigt skojjigt! Men först är det jobb i några dagar. Idag blir det dock en kort dag 12 till halv 4 bara. Efter det ska jag hem och fortsätta med mitt rum! Har hel möblerat om :) det kommer bli skit bra när det är hel färdigt har lite speglar och sånt att flytta på först. Jag vill blondera mig någon dag snart igen :$ vill verkligen bli blond och få en fin naturlig färg som inte ser Traschig ut.. Så vi får se hur det blir med det! Vill hinna med att träffa bästis i veckan med ju.. Idag kanske ? Puss på er!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2860766/images/2012/pic_192501452.jpg" class="image">

Om

Min profilbild

Things will change, Life goes on.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela